Maintained by: NLnet Labs

[Unbound-users] Problems with pythonmodule (versions 1.4.4 and 1.4.5)

Leandro
Mon Jul 12 20:56:18 CEST 2010


Hi Paul,

Swig doesn't seem to be the problem!

[root at rhel54ca-vm5 ~]# yum list installed | grep -i swig

swig.x86_64                                1.3.29-2.el5                 
installed

Furthermore, 1.4.4 does not show that error, even though it is  
installed with 1.4.5 in the same box...

Thanks!
Leandro.



On Jul 12, 2010, at 2:50 PM, Paul Wouters wrote:

> On Mon, 12 Jul 2010, Leandro wrote:
>
>> Subject: [Unbound-users] Problems with pythonmodule (versions 1.4.4  
>> and 1.4.5)
>> Hi all,
>> Trying with both unbound-1.4.4 and unbound-1.4.5, I've got  
>> different problems when enable python modules. In both cases,  
>> configuration is done
>> --with-pythonmodule, and set unbound.conf as follows:
>>         module-config: "validator python iterator"
>>         python-script: "/usr/local/etc/unbound/e1.py"
>> #where e1.py is the same as http://www.unbound.net/documentation/pythonmod/examples/example0.html 
>>  (Fundamentals)
>> I'm lost here! Could you please lend me a hand?
>> Please find history below with both versions.
>
> Try: yum/apt-get install swig
>
> Looks like you are missing the swig python package.
>
> Paul

Leandro C. Tino | IT evoluxion | leandro at itevoluxion.com
Viamonte 577 Piso 8º, Capital Federal, Buenos Aires, Argentina | +54  
11 4313 5201

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://unbound.nlnetlabs.nl/pipermail/unbound-users/attachments/20100712/823958b3/attachment.htm>